Kontakt os

Kontakt CMF Consulting for personlig rådgivning – Vi sidder klar til at hjælpe dig med, at opnå dine erhvervsmæssige mål.

Vi er dedikerede til, at levere en personlig service og bistå vores kunder i deres økonomiske udvikling.

Marco Faraj

Revisor og indehaver af CMFC

Kontaktformular

CMFC Kontaktformular

FAQ

Vi ved, at der kan opstå spørgsmål i løbet af samarbejdet med en regnskabspartner. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål her i vores FAQ-afsnit. Skulle du have brug for yderligere information eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

CMF Consulting kan hjælpe med alt fra oprettelse af CVR og ansøgning om erhvervskonto til bogholderiet, årsregnskabet, hjemmesider og markedsføring.

Ved at samarbejde med CMF Consulting får du adgang til erfaren og kompetent rådgivning, samt en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at nå dine mål og optimere dine processer.

CMF Consulting tilbyder en række services til virksomheder, herunder oprettelse af CVR, ansøgning om erhvervskonto, bogholderi, årsregnskab, hjemmesider og markedsføring.

Tiden varierer afhængigt af den specifikke opgave, men CMF Consulting stræber efter at levere hurtig og effektiv service til deres kunder.

Priserne varierer afhængigt af de specifikke services, du ønsker at få hjælp til.

Som udgangspunkt beregner vi prisen ud fra din årlige omsætning samt et ca. antal bilag der skal bogføres og laves regnskab til. Dertil kommer ekstra services såsom lønadministration, fakturaservice, udvidet rapportering som alle har et ekstra fast tillæg. 

For små enkeltmandsvirksomheder uden medarbejdere starter vores priser på 499 ,- + moms månedligt. Prisen er inkluderer bogføring, årsregnskab, selvangivelsen samt alle relevante indberetninger.

Ingen virksomheder er ens og alle har et forskelligt behov. Så et skræddersyet tilbud vil altid blive lavet før påbegyndelse af samarbejde.

Kontakt CMF Consulting for, at få et uforpligtende tilbud tilpasset til dine behov. 

Ønsker du at blive selvstændig?

CMF Consulting tilbyder en komplet opstartsservice. der dækker alt fra åbning CVR og erhvervskonto til bogholderi og årsafslutning, så virksomheden kan fokusere på at vokse og udvikle sig.